Tervetuloa Metallipalvelu J.Hintsalan nettisivustolle ja lukemaan ensimmäistä blogipäivitystä. Muutama sananen siittä mistä on lähdetty, mihin on tultu ja mihin ollaan menossa.

Minä olen Jani Hintsala, perheenisä, aviomies ja Metallipalvelu J.Hintsalan perustaja ja yrittäjä. Maatalon poikana lähdin peruskoulun jälkeen opiskelemaan tietotekniikan mekaanikoksi, siitä jatkoin opiskelemaan prosessitekniikan insinööriksi.

Parin palkkatyöpaikan jälkeen vuoden 2004 lopulla oli y-tunnus saatu ja uusi sorvi nostettu hallin lattialle.

Yritystoiminnan alussa tein paljon korjauskoneistuksia, siitä toiminta hiljalleen muuttui enemmän alihankinnan suuntaa. Tänään meillä on käytössä kaksi CNC-Sorvia ja paljon muuta toimintaa tukevaa kalustoa. Työt koostuvat lähes pelkästään alihankintasorvauksista.

Tänä vuonna 2017 yritys on ottanut uuden suunnan, kasvun ja kehittymisen suunnan. Ensimmäinen työntekijä aloitti työt joten koneistusmäärät tulevat kasvamaan. Kalustoa on tullut lisää, iso aarpora on kunnostuksen alla, tavoitteena saada se työkuntoon kesän aikana. Työstökeskus on myös ostettu, sekin vaatii sähköpuolen korjauksia ja tavoitteena olisi saada se töihin syksyn aikana. Verkkosivusto on tehty kokonaan uusiksi jotta jaettava tieto on ajantasaista ja päivitykset onnistuu helpommin. Samassa yhteydessä on avattu verkkokauppa johon tulee myyntiin yrityksen valmistamia tuotteita.

Tilojen laajennus on myös suunnitteilla, se todennäköisesti toteutuu vuonna 2018.

Mihin ollaan menossa? Hillitysti ja hallitusta kasvatetaan toimintaa, niin tilojen kuin kaluston osalta. Opiskellaan lisää tietoa, kehitytään niin ihmisinä kuin työntekijöinäkin. Koneistusten läpimenoaikoja saadaan nyt lyhennettyä koska meitä on nyt täällä kaksi sorvien äärellä. Aikataulut saadaan nyt entistä paremmin pitämään sovituissa. Kaluston lisääntymisen myötä koneistettavat kappaleet monipuolistuvat. Erityisesti aarporan myötä kappalekoot voivat kasvaa huomattavasti. Omien tuotteiden valmistusta lisätään sitä mukaa kun suunnitelmat valmistuvat. Ja te hyvät ihmiset, jos teillä on ideaa tai tarvetta jollekkin esim. erikoistyökalulle niin ottakaa yhteyttä, katsotaan soveltuuko tuote meidän osaamisalueellemme ja suunnitellaan yhdessä hyvä ratkaisu.